Hidraulika kompanija

Profil kompanije

Težište rada kompanije HIDRAULIKE je na projektovanju,implementaciji i održavanju industrijskih sistema u garantnom i vangarantnom roku, kao i uslugu godišnjeg održavanja sistema.

U oblasti automatizacije realizujemo kompletan tehnički zahtev, od ideje do „ključa u ruke“ primenom komponenata naših principala:
Pored projektovanja sistema automatizacije bavimo se i distribucijom komponeneta za industrijsku automatizaciju proizvođača čiji smo ovlašćeni generalni distributeri: Burkert, Kobold, Prisma, Herose, MOOG, Pneumax, Proval.

Tokom dvadeset godina uspešnog poslovanja sarađivali smo sa klijentima, među kojima su Heineken, Imlek, Apatinska Pivara, Siemens, Tigar Tyres i mnogi drugi. Naš tim čine mladi i ambicioznih profesionalci koji su dobro obučeni, motivisani, visokoobrazovani. Kroz timski rad pronalazimo rešenja za svaki izazov u poslu.

Klijentu garantujemo individualni pristup poštujući zahteve i finansijsku konstrukciju projekta. U svom poslu stalno pratimo najnovije trendove i tehnologije, kako bi klijentima ponudili najkvalitetniju uslugu.

Glavni zadatak nam je da maksimalno se prilagoditi zahtevima klijenta i pružiti mu profesionalan savet i uslugu. Klijentu garantujemo individualni pristup i kvalitet poštujući zahteve i finansijsku konstrukciju projekta. U svom poslu stalno pratimo najnovije trendove i tehnologije, kako bi klijentima ponudili najkvalitetniju uslugu.

Od 2007. godine imamo uveden standard ISO 9001:2000 a od 2009. standard ISO 9001:2008 u procesima veleprodaje, adaptacije i ugradnje komponenata fluidne tehnike.

Naša kompanija raste i dalje, iz dana u dan, pružajući svojim poslovnim saradnicima pouzdanog partnera na koga mogu da se oslone u rešavanju i najdelikatnijh tehničkih zadataka.

O nama

HIDRAULIKA je osnovana 1996. godine. Bavimo se distribucijom, konsaltingom, inženjeringom i servisiranjem u oblasti automatizacije fluidnih procesa.

Ovlašćeni smo distributeri i serviseri sledećih principala:

Detaljnije

Burkert, jedan od svetskih lidera u oblasti proizvodnje komponenata za industrijsku automatizaciju, obezbeđuje kompletna rešenja za procesnu automatizaciju sa širokom ponudom procesnih i upravljačkih ventila, merno-regulacione opreme, pozicionera

Pneumax, jedan od najznačajnijih proizvođača industrijske pneumatike. Proizvodni program obuhvata pneumatske razvodnike, pripremne grupe, pneumatske cilindre, pneumatske priključke...

Prisma, španska kompanija koja proizvodi dugotrajne pneumtske i električne aktuatore jednostranog i dvostranog dejstva

Herose, nemačka kompanija poznata po izuzetno pouzdanim ventilima sigurnosti i ventilima za kriogene uslove.

MOOG, američka kompanija, vodeći svetski proizvođač komponeneta za elektrohidrauličke servosisteme. Servoventili, elektronski pojačavači analogni i digitalni, proporcionalni ventili, klipnoradijalne pumpe.

PROVAL, turski proizvođač armature

KOBOLD, kompanija osnovana 1946, sedište Hofheim/Taunus, Nemačka. KOBOLD je jedan od lidera u proizvodnji opreme za monitoring, kontrolu i regulaciju industrijskih procesa.Kompanija poseduje sledeće sertifikate ISO 9001:2008, ATEX

Control Process, italijanski proizvođač merne opremeu obasti pritiska i temperature. Sedište kompanije i proizvodni centar se nalazi u Kataniji, Sicilija.

Od 2007. godine imamo uveden sistem menadžmenta kvalitetom usklađen sa zahtevima ISO 9001:2008 u procesima veleprodaje, adaptacije i ugradnje komponenata fluidne tehnike.

Politika kvaliteta firme Hidraulika

PDV podaci:


Obveznik: Hidraulika d.o.o.
Adresa: Ćirila i Metodija 15, Šabac
PIB: SR103180433
Evidentrian za PDV: 1.1.2005.

[profiler]
Memory usage: real: 9175040, emalloc: 8906784
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem