Elektromotorni procesni ventili sa kosim sedištam tip 3320

More Views

Elektromotorni procesni ventili sa kosim sedištam tip 3320

Availability: In stock

Kratak opis:

Burkert procesni regulacioni ventili su na tržištu dostupni kao ventili sa kosim sedištem (tip 3360) i ventili sa uspravnim sedištem (tip 3361) u prečnicima od DN15 do DN50. Mogu se koristiti za gasove, tečnosti i paru.
Dizajnirani su za radne temperature od -10 do 185C.
Maksimalni radni pritisak je 16 bar. Priključni otvori mogu biti prirubnice, navojni otvori, nastavci za zavarivanje ili clamp konekcija.
Kvs vrednosti se prostiru od 0,1 do 37m/h. Električno napajenje je 24 V DC.
Plasmanom na tržište, planirana je kontinuirana ekspanzija novih elektromotornih regulacionih ventila.
Kako bi ostvarili beskompromisne komunikacione sposobnosti, motorizovani procesni regulacioni ventili su zasnovani na EDIP platformi (Efficient Device Integration Platform), razvijenoj od strane Burkert-a da bi proizvodi bili u skladu sa Industry 4.0 standardom. EDIP platforma obuhvata brojne funkcije, kompatibilne HMI uređaje i ostale servise koji ostvaruju integraciju novih uređaja u sistem. Burkert takođe nudi besplatan softver, Communicator, koji poseduje dijagnostičke funkcije za monitoring operativnih podataka i alarmnih poruka prema podešenim parametrima.

Katalog
OR
Opis

Detalji

Burkert procesni regulacioni ventili su na tržištu dostupni kao ventili sa kosim sedištem (tip 3360) i ventili sa uspravnim sedištem (tip 3361) u prečnicima od DN15 do DN50. Mogu se koristiti za gasove, tečnosti i paru. Dizajnirani su za radne temperature od -10 do 185°C. Maksimalni radni pritisak je 16 bar. Priključni otvori mogu biti prirubnice, navojni otvori, nastavci za zavarivanje ili clamp konekcija. Kvs vrednosti se prostiru od 0,1 do 37m³/h. Električno napajenje je 24 V DC. Plasmanom na tržište, planirana je kontinuirana ekspanzija novih elektromotornih regulacionih ventila. Buduća unapređenja će biti procesni kontroler, membranski ventili, protočni otvori do DN 100, povezivanje na drugi field bus sistem sa dodatkom Ethernet-a, Provinet-a i Modbus-a. Kako bi ostvarili beskompromisne komunikacione sposobnosti, motorizovani procesni regulacioni ventili su zasnovani na EDIP platformi (Efficient Device Integration Platform), razvijenoj od strane Burkert-a da bi proizvodi bili u skladu sa „Industry 4.0“ standardom. EDIP platforma obuhvata brojne funkcije, kompatibilne HMI uređaje i ostale servise koji ostvaruju integraciju novih uređaja u sistem. Burkert takođe nudi besplatan softver, Communicator, koji poseduje dijagnostičke funkcije za monitoring operativnih podataka i alarmnih poruka prema podešenim parametrima

Product Tags

Use spaces to separate tags. Use single quotes (') for phrases.


Brendovi

[profiler]
Memory usage: real: 17039360, emalloc: 16273752
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem