Elektromotni procesni membranski ventil tip 3363

More Views

Elektromotni procesni membranski ventil tip 3363

Availability: In stock

Kratak opis:

Prednosti elektromotornih aktuatora dobijaju sve više pažnje u procesnoj automatizaciji.
Kao jednostvni i pametni sistemi, oni pružaju razne pogodnosti za optimizaciju procesa.
Sa elektromotornim ventilima Burkert nudi kompletnu regulaciju procesa sa visokim performansama, pouzdanošću i pristupačnim cenama. Potencijalne primene novih ventila se kreću od strogih zahteva za preciznim upravljanjem i stabilnošću procesa do aplikacija gde je značajno upravljanje bez komprimovanog vazduha. Specijalne osobine nove familije Burkert proizvoda su visoke performanse, koje su uporedive sa pneumatski upravljanim ventilima. 

Sa brzinom upravljanja od 6 mm/s i vremenom zatvaranja manjim od četiri sekunde. 
Ventili tip 3360/3361 dozvoljavaju podešavanja brzine regulacije u skladu sa potrebama korisnika, sa mogućnošću definisanja hoda, krajnjih položaja i usporavanja u blizini krajnjih položaja. Još jedna pozitivna odlika elektromotornih ventila u poređenju sa sa pneumatskim ventilima sa aktuatorima koji imaju oprugu, je da oni dostižu željeni položaj bukvalno bez kašnjenja i bez preskoka i ostaju stabilni nezavisno od pritiska radnog fluida. 
U slučaju nestanka električne energije, sigurnosna pozicija se može ostvariti sa opcionim SAFEPOS napajanjem. 
Dodatno, u hitnim situacijama postoji i mogućnost pomoćnog ručnog upravljanja. 
Burkert ventili tip 3360/3361 su skladu sa trendom „Industry 4.0“ što podrazumeva ispunjavanje zahteva za dijagnostiku procesa i prikupljanje podataka, kao i mogućnost optimalne integracije ventila u centralnu mrežu kompanije.

Katalog
OR
Opis

Detalji

Burkert procesni regulacioni ventili su na tržištu dostupni kao ventili sa kosim sedištem (tip 3360) i ventili sa uspravnim sedištem (tip 3361) u prečnicima od DN15 do DN50. Mogu se koristiti za gasove, tečnosti i paru. 
Dizajnirani su za radne temperature od -10 do 185°C. 
Maksimalni radni pritisak je 16 bar. Priključni otvori mogu biti prirubnice, navojni otvori, nastavci za zavarivanje ili clamp konekcija. 
Kvs vrednosti se prostiru od 0,1 do 37m³/h. Električno napajenje je 24 V DC. 
Plasmanom na tržište, planirana je kontinuirana ekspanzija novih elektromotornih regulacionih ventila. 
Buduća unapređenja će biti procesni kontroler, membranski ventili, protočni otvori do DN 100, 
povezivanje na drugi field bus sistem sa dodatkom Ethernet-a, Provinet-a i Modbus-a. 
Kako bi ostvarili beskompromisne komunikacione sposobnosti, motorizovani procesni regulacioni ventili su zasnovani na EDIP platformi (Efficient Device Integration Platform), razvijenoj od strane Burkert-a da bi proizvodi bili u skladu sa „Industry 4.0“ standardom. 
EDIP platforma obuhvata brojne funkcije, kompatibilne HMI uređaje i ostale servise koji ostvaruju integraciju novih uređaja u sistem. 
Burkert takođe nudi besplatan softver, Communicator, koji poseduje dijagnostičke funkcije za monitoring operativnih podataka i alarmnih poruka prema podešenim parametrima.

Product Tags

Use spaces to separate tags. Use single quotes (') for phrases.


Brendovi

[profiler]
Memory usage: real: 16777216, emalloc: 15955000
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem