Posebno priznanje beogradskog Sajma tehnike

Posebno priznanje beogradskog Sajma tehnike

November 30, 2017

Kompanija HIDRAULIKA je tokom učestvovanja na Sajmu Tehnike 2016. godine
dobila posebno priznanje "KORAK U BUDUĆNOST" za uređaj za analizu vode u realnom vremenu, proizvođača Burkert Fluid Control Systems.

Kompaktno kućište nudi mesta za ugradnju do šest inovativnih senzorskih kocki i tako obezbeđuje dovoljno prostora za analizu ključnih parametara. Ovi slotovi mogu biti individualno opremljni senzorima koji su relevantni za specifičnu primenu.
Uređaj je predviđen za merenje pH vrednosti, provodljivost, ORP vrednosti, hlora ili hlor dioksida, zamućenje...
Novi senzori mogu biti jednostavno zamenjeni. Modularni dizajn i osnovna EDIP elektronska platforma takođe omogućavaju „hot-swaping“ (umetanje nove senzorske kocke za vreme rada).
Senzorske kocke se povezuju na büS sistem i obezbeđuje se njihova potpuna funkcionalnost sa ostalim büS članicama nakon registracije.
Jedostavno i efikasno Tip 8905 je zasnovan na patentiranoj Burkert EDIP elektronskoj platformi (Efficient Device Integration Platform) i predstavlja novu generaciju Burkert proizvoda, uključujući korisnički interfejs i digitalnu komunikaciju koja ne samo da pojednostavljuje rad uređaja, već kao sistem dozvoljava jednostavnu integraciju.
Dobitnik nagrade drugog mesta Business Excellence Awards Ras Al Khaimah Free Trade Zone (RAK FTZ) (2015)


Brendovi

[profiler]
Memory usage: real: 13107200, emalloc: 12751048
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem